Trailer voor Friends 25: The one with the anniversary

Op zondag 22 september 2019 is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden. Om dit te vieren brengt Warner Bros. Pictures iconische afleveringen, exclusieve interviews en nog nooit eerder vertoonde beelden voor het eerst naar het grote doek, geremasterd in 4K. Bekijk hieronder de trailer.

Friends

Friends 25: The one with the anniversary vindt eenmalig plaats op zondag 20 oktober 2019 in bioscopen door heel Nederland. Tickets zijn verkrijgbaar via de reguliere voorverkoopadressen. Het evenement herenigt fans met hun oude BFF’s – Ross, Rachel, Joey, Monica, Chandler en Phoebe – om enkele van hun grappigste momenten samen opnieuw te beleven.

De Amerikaanse sitcom van Warner Bros. Television volgt het lief en leed van een hechte groep vrienden die in New York City wonen: broer en zus Ross (David Schwimmer) en Monica Geller (Courteney Cox), en hun vrienden Chandler Bing (Matthew Perry), Phoebe Buffay (Lisa Kudrow), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) en Rachel Green (Jennifer Aniston).

De serie was 10 seizoenen lang een favoriet onder zowel critici als fans en won vele prijzen waaronder verschillende Emmy’s® en een Golden Globe®.  In 25 jaar is Friends veranderd in een cultureel fenomeen en heeft de serie een grote schare trouwe fans opgebouwd.

Friends is bedacht door David Crane en Marta Kauffman, die de serie produceerden met Kevin Bright via Bright/Kauffman/Crane Productions in samenwerking met Warner Bros. Television.