Trailer voor George Clooney film The Tender Bar

Amazon Prime Video heeft de trailer vrijgegeven voor de aankomende The Tender Bar film, welke volgend jaar naar de streamingdienst komt. Bekijk deze hieronder.

Trailer voor film The Tender Bar

The Tender Bar gaat het verhaal vertellen van J.R. (Sheridan), vaderloze jongen welke opgroeit in rondom een bar waar diens barman, zijn oom Charlie (Affleck), het kleurrijkst is van het assortiment aan eigenzinnige vaderfiguren dat er rondloopt. Terwijl J.R.’s vastberaden moeder (Rabe) worstelt om haar kind de kansen te bieden welke haar werden ontzegd – en de vervallen woning van haar excentrieke, maar steunende vader (Christopher Lloyd) ontvlucht – begint JR speels met zowel zijn romantische als professionele dromen – met één voet nog steeds in de bar van ome Charlie.

De regie van de film ligt bij George Clooney (vooral bekend als acteur) en het scenario is geschreven door William Monahan, welke eerder al een Oscar woon voor zijn script voor The Departed. Hij liet zich dit keer inspireren door een memoir van J.R. Moehringer The Tender Bar.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tye Sheridan, Ben Affleck, Lily Rabe, Christopher Lloyd en nieuwkomer Daniel Ranieri.

Vanaf 7 januari 2022 is The Tender Bar via Amazon Prime Video te zien.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter