Trailer voor Girls5eva van Tina Fey en Meredith Scardino

De Peacock-komedie Girls5eva gemaakt en geschreven door Meredith Scardino en uitvoerend geproduceerd door Tina Fey zal op donderdag 6 mei op het NBC-streamingplatform verschijnen. De serie volgt een one-hit-wondergroep uit de jaren 90 die een tweede leven vindt als een jonge rapper hun muziek samplet. Girls5eva komen samen om het sterrendom van de popster nog een kans te geven terwijl ze volwassen zijn. De serie volgt hun poging tot een comeback terwijl ze een evenwicht vinden tussen echtgenoten, kinderen, banen, schulden, ouder wordende ouders en schouderpijn. Bekijk de trailer in de speler hieronder!

Girls5eva serie

Sara Bareilles (Waitress the Musical), Renée Elise Goldsberry (Hamilton), Paula Pell (Bless the Harts) en Busy Philipps (Vice Principals) spelen de hoofdrol als de overgebleven leden van de groep die Girls5eva proberen terug te brengen.

Wanneer een meidengroep met één hit uit de jaren 90 wordt geproefd door een jonge rapper, herenigen de leden zich om hun popster-dromen nog een kans te geven. Het kunnen volwassen vrouwen zijn die echtgenoten, kinderen, banen, schulden, ouder wordende ouders en schouderpijn in evenwicht houden, maar kunnen ze ook niet Girls5Eva zijn?

De serie heeft rollen voor Grammy Award-winnaar en Tony en Emmy Award-genomineerde zangeres Sara Bareilles, Grammy en Tony Award-winnende actrice en zangeres Renée Elise Goldsberry, Emmy-winnende komedie-icoon Paula Pell, en New York Times Best-Selling auteur, acteur, activist, schrijver en presentator Busy Philipps. Meredith Scardino fungeert als bedenker en uitvoerend producent voor de serie. Jeff Richmond, Tina Fey (Little Stranger, Inc.), Robert Carlock (Bevel Gears), David Miner (3 Arts Entertainment), Eric Gurian (Little Stranger) dienen ook als uitvoerende producenten.

Girls5eva is vanaf 6 mei 2021 te zien op het NBC-streamingplatform.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter