Trailer voor Godfather-serie The Offer

Paramount+ heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de aankomende serie The Offer, gebaseerd op Oscar-winnende producer Albert S. Ruddy’s nooit onthulde ervaringen met het maken van The Godfather. De serie zal op 28 april debuteren op de streamer. Bekijk de trailer hieronder.

The Offer serie releasedatum 

The Offer trailer

The Offer zal gebaseerd zijn op de nooit eerder vertoonde ervaringen van Oscar- en Golden Globe-winnende producer Albert S.Ruddy tijdens zijn reis om Mario Puzo’s epische misdaadroman The Godfather tot leven te brengen op het grote scherm met Francis Ford Coppola. Tweevoudig BAFTA-genomineerde Dexter Fletcher (Rocketman, Eddie the Eagle) is bij het project betrokken als regisseur en uitvoerend producer.

De hoofdrollen worden gespeeld door Dan FoglerGiovanni RibisiColin HanksMatthew Goode, Miles Teller, Juno Temple, Justin Chambers, Patrick Gallo.

De serie is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Michael Tolkin (Escape at Dannemora) naast Fletcher, Dalia Ibelhauptaite, showrunner Nikki Toscano (Hunters) en Emmy-winnende producer Leslie Greif (Hatfields & McCoys).

The Offer verschijnt op 28 april 2022 op het streamingplatform Paramount+.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter