Trailer voor God’s Favorite Idiot met Melissa McCarthy & Ben Falcone

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de comedyserie God’s Favorite Idiot, met in de hoofdrollen Oscar-genomineerde Melissa McCarthy en Ben Falcone. De serie moet op woensdag 15 juni op Netflix verschijnen.

De video laat een gemiddelde maar lieve man zien die onverwachts door God wordt uitverkoren om de wereld te helpen. Het toont ook de komst van duistere krachten, wat wijst op een naderende apocalyps.

God’s Favorite Idiot

God’s Favorite Idiot

In de serie is Clark Thompson een middelmatige technische ondersteuningsmedewerker, die sauna’s neemt met zijn vader Gene, smacht naar zijn collega Amily, en van zijn katten houdt. Als hij begint te gloeien, begint hij te beseffen dat dit geen gemiddelde dag op kantoor is en dat God grotere plannen met hem heeft. Clark kan de mensheid niet alleen redden, hij moet zijn kudde van niet bij elkaar passende collega’s, zijn oude verliefdheid Amily en engelachtige bondgenoten bijeenbrengen om Satan zelf te slim af te zijn. Samen zijn ze gewoon een stel gemiddelde mensen die samenkomen voor het grotere goed, want je kunt de wereld tenslotte niet alleen redden.

God’s Favorite Idiot is gemaakt door Falcone met Michael McDonald die regisseert en optreedt als uitvoerend producent. Falcone en McCarthy produceren uitvoerend via hun On The Day-productiebanner.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ben Falcone, Melissa McCarthy, Leslie Bibb, Kevin Dunn, Usman Ally, Steve Mallory, Chris Sandiford, Ana Scotney en Yanic Truesdale. In het dagelijks leven zijn Falcone en McCarthy man en vrouw. Falcone schrijft en regisseert veel films waarin McCarthy de hoofdrol speelt zoals Life of the Party en Thunder Force.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter