Trailer voor Guardians of the Galaxy Holiday Special

Met nog maar een paar weken tot de officiële start van de feestdagen, heeft Marvel Studios de officiële trailer en releasedatum vrijgegeven voor de langverwachte Guardians of the Galaxy Holiday Special. Bekijk de trailer hieronder.

 In de special, die op 25 november 2022 in première gaat op Disney Plus, reizen de Guardians naar de aarde tijdens de kerstperiode. Hun doel is om een ​​cadeau te vinden voor Star-Lord (Chris Pratt), die van streek is na de verdwijning van Gamora aan het einde van Avengers: Endgame. Hun plan leidt hen naar Hollywood, waar Drax en Mantis op zoek gaan naar Kevin Bacon (die zichzelf speelt in de special), een acteur die Star-Lord in eerdere films heeft geprezen.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

Guardians of the Galaxy Holiday Special trailer

James Gunn, die de eerste twee films schreef en regisseerde, zou oorspronkelijk terugkeren om Vol. 3 te regisseren, maar na het opduiken van controversiële tweets vanaf het begin van zijn carrière, verbrak Disney de banden met de regisseur. De productie werd uitgesteld totdat de studio een A-lijst filmmaker vond om hem te vervangen. Na maanden van steun van fans en de hele cast van de films en discussies achter de schermen tussen Disney en Gunn, werd hij weer aangenomen om het derde deel te schrijven en te regisseren.

De eerste Guardians of the Galaxy was de verrassingshit van de tweede fase in het Marvel Cinematic Universe, met een brutowinst van bijna $775 miljoen aan de kassa en veel lovende kritieken. De tweede film kwam drie jaar later in de bioscopen en bleek even succes te zijn als zijn voorganger, met een brutowinst van meer dan $800 miljoen aan de kassa.

Het ruimtereizende team werd voor het laatst gezien in Thor: Love and Thunder van dit jaar, waar ze samenwerkten met Thor (Chris Hemsworth) voor een aantal intergalactische avonturen in de eerste act van de film. Hoewel Groot de focus was van de recente Disney Plus shortserie met de titel I Am Groot, zal het team verschijnen in Guardians of the Galaxy Vol. 3 op 5 mei 2023.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter