Trailer voor Guardians of the Galaxy Vol. 3

Tijdens Comic-Con Experience 2022 heeft Disney de trailer vrijgegeven voor Guardians of the Galaxy Vol. 3. Deze kun je hieronder bekijken.

In Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 ziet onze geliefde groep buitenbeentjes er tegenwoordig een beetje anders uit. Peter Quill, nog steeds aan het bijkomen van het verlies van Gamora, moet zijn team om hem heen verzamelen om het universum te verdedigen en een van hen te beschermen. Een missie die, als ze niet met succes wordt voltooid, mogelijk kan leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Guardians of the Galaxy Vol. 3 trailer

James Gunn, die de eerste twee films schreef en regisseerde, zou oorspronkelijk terugkeren om Vol. 3 te regisseren, maar na het opduiken van controversiële tweets vanaf het begin van zijn carrière, verbrak Disney de banden met de regisseur. De productie werd uitgesteld totdat de studio een A-lijst filmmaker vond om hem te vervangen. Na maanden van steun van fans en de hele cast van de films en discussies achter de schermen tussen Disney en Gunn, werd hij weer aangenomen om het derde deel te schrijven en te regisseren.

De eerste Guardians of the Galaxy was de verrassingshit van de tweede fase in het Marvel Cinematic Universe, met een brutowinst van bijna $775 miljoen aan de kassa en veel lovende kritieken. De tweede film kwam drie jaar later in de bioscopen en bleek even succes te zijn als zijn voorganger, met een brutowinst van meer dan $800 miljoen aan de kassa.

Terugkerende rollen zijn er voor Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Karen Gillan, Sean Gunn, Pom Klementieff. Ze voegen zich bij MCU-nieuwkomers Will Poulter en Chukwudi Iwuji, en Poulter speelt de rol van Adam Warlock.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter