Trailer voor Guillermo del Toro’s Nightmare Alley

De eerste trailer voor Guillermo del Toro‘s aankomende noir-thrillerfilm Nightmare Alley is vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken. Nightmare Alley vertelt het verhaal over een ambitieuze circusartiest (Bradley Cooper) die een talent heeft voor het manipuleren van mensen met slechts een paar zorgvuldig gekozen woorden. Hij laat zich in met een psychiater (Cate Blanchett), die mogelijk nog gevaarlijker is dan hij. De film zal op 6 januari 2022 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

Nightmare Alley

Nightmare Alley trailer

Nightmare Alley is gebaseerd op de gelijknamige roman van William Lindsay Gresham en volgt een ambitieuze jonge carny met een talent voor het manipuleren van mensen met een paar welgekozen woorden. Hij maakt contact met een vrouwelijke psychiater die nog gevaarlijker is dan hij.

Naast de Oscar-genomineerde Bradley Cooper (A Star is Born) als Stanton Carlisle, zijn er rollen voor Cate Blanchett (The Aviator) als Dr. Lilith Ritter, Toni Collette (Hereditary) als Zeena, Rooney Mara (Carol) als Molly, Oscar-genomineerde Willem Dafoe (The Lighthouse) als Clem Hoately, Ron Perlman (Hellboy) als Bruno, Mark Povinelli (Water for Elephants), David Strathairn (Billions) als Pete, Richard Jenkins (The Shape of Water) als Ezra en Holt McCallany (Mindhunter) als Anderson.

Nightmare Alley wordt geregisseerd door Oscar-winnaar Guillermo del Toro op basis van een scenario dat hij samen met Kim Morgan schreef.

De film Nightmare Alley zal op 6 januari 2022 in de bioscoop verschijnen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter