Trailer voor HBO-film Bad Education met Hugh Jackman

HBO heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor regisseur Cory Finley’s aankomende komedie-drama film Bad Education, met Golden Globe winnaar Hugh Jackman (The Greatest Showman, Les Misérables) en Academy Award winnaar Allison Janney (I, Tonya). De film heeft zijn wereldpremière gehad op het Toronto International Film Festival 2019, waar HBO Films de distributierechten kocht voor $17.5 miljoen. Bekijk de trailer hieronder.

Bad Education trailer

Geïnspireerd door echte gebeurtenissen, volgt Bad Education Frank Tassone en Pam Gluckin die regeren over een populair Long Island-schooldistrict aan de rand van de toppositie van het land, recordaantallen aan universiteitscijfers en stijgende onroerendgoedwaarden. Er komt echter een einde aan, wanneer een studentverslaggever verduistering op het spoor komt in het Roslyn School District, in Long Island, nadat de assistent een cruciale fout maakt die duidt op corruptie dat zich over een decennium afspeelt. Vanwege de onthulling die alles wat ze hebben opgebouwd dreigt te vernietigen, wordt Frank gedwongen om orde te creëren en geheimhouding af te dwingen – met welke middelen dan ook.

De film heeft hoofdrollen voor Hugh Jackman (The Greatest Showman, Les Misérables), Allison Janney (I, Tonya), Ray Romano (The Big Sick, The Irishman), Geraldine Viswanathan (Blockers) en Alex Wolff (Hereditary).

Bad Education is geregisseerd door Cory Finley (Thoroughbreds) op basis van een scenario Mike Makowsky (I Think We’re Alone Now).

De film is vanaf 25 april te zien op HBO.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter