Trailer voor HBO film The Survivor met Ben Foster

HBO heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Barry Levinsons aankomende biografische film The Survivor, met in de hoofdrollen Ben Foster en Danny DeVito. De film ging vorig jaar in wereldpremière op het Toronto International Film Festival en staat nu gepland voor zijn debuut op woensdag 27 april.

The Survivor trailer toont een overlevende van Auschwitz die later een professionele bokser in Amerika werd. Hij daagt een beroemde bokser uit voor een wedstrijd in de hoop de media-aandacht te krijgen die hij nodig heeft om zijn vriendin thuis te laten weten dat hij nog leeft. De video belicht ook de gruwelijke dingen die hij moest doen om te overleven, waaronder gedwongen worden tot een deathmatch tegen medegevangenen.

HBO film The Survivor 

The Survivor draait om Harry Haft, die, nadat hij naar Auschwitz is gestuurd, niet alleen de onuitsprekelijke verschrikkingen van het kamp overleeft, maar ook het gladiatorenboksspektakel dat hij gedwongen wordt op te voeren met zijn medegevangenen voor het vermaak van zijn ontvoerders. Zonder medeweten van degenen die hem proberen te vernietigen, wordt Hafts wil om te overleven gedreven door zijn zoektocht om zich te herenigen met de vrouw van wie hij houdt.

De film is geregisseerd door Oscar-winnaar Barry Levinson op basis van een script geschreven door Justine Juel Gillmer, gebaseerd op het boek van Alan Haft getiteld Harry Haft: Survivor of Auschwitz, Challenger of Rocky Marciano. Het vertelt het verhaal van de echte Auschwitz-overlevende Harry Haft, terwijl hij ook zijn reis onderzoekt van onuitsprekelijke gruwelen naar vrijheid, vergeving en verlossing.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ben Foster (3:10 to Yuma), Vicky Krieps (Phantom Thread), Billy Magnussen (No Time to Die), Peter Sarsgaard (Jackie), Saro Emirze (Wilsberg), Dar Zuzovsky (Hostages), Danny DeVito (Taxi), en John Leguizamo (To Wong Foo, Thanks for Everything! Julie Newmar).

Uitvoerende producenten zijn Foster, DeVito, Joel Greenberg, Brenda Gilbert, Steven Thibault, Ashley Levinson, Anjay Nagpal, Ron McLeod, Jason Cloth en Richard McConnell, met Levinson, Matti Leshem, Aaron L. Gilbert, Jason Sosnoff en Scott Pardo set als producenten. Het is een productie van New Mandate Films, BRON Studios, Baltimore Pictures, Endeavour Content en Creative Wealth Media.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter