Trailer voor HBO Max film KIMI met Zoë Kravitz

HBO Max heeft de trailer onthuld voor de film KIMI, Steven Soderberghs (Ocean’s ElevenMagic Mike) volgende samenwerking met de streamer. Bekijk de trailer hieronder. De film wordt geleid door The Batman-actrice Zoë Kravitz. De thriller staat gepland voor donderdag 10 februari.

KIMI film

De film volgt Angela Childs, een techneut met een angststoornis, tijdens de COVID-19-pandemie in Seattle. Ze ontdekt tijdens een gewone datastroombeoordeling geregistreerd bewijs van een geweldsmisdrijf en probeert dit te melden bij de leidinggevende van het bedrijf. Ze stuit op weerstand en bureaucratie en realiseert zich dat ze, om mee te doen, zal moeten doen waar ze het meest bang voor is: haar appartement verlaten.

Dit is het derde project van Soderbergh met de streamingdienst en studio, met als eerste de dramedy Let Them Talk en de tweede zijn ensemble-thriller No Sudden Move.

KIMI wordt geregisseerd door Steven Soderbergh op basis van een scenario geschreven door David Koepp, die als producer optreedt. Naast Kravitz zijn er rollen voor Rita Wilson, Byron Bowers, Jaime Camil, Jacob Vargas, Derek DelGaudio, Erika Christensen, Devin Ratray en Andy Daly.

De film KIMI verschijnt op 10 februari op HBO Max.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter