Trailer voor HBO Max komedieserie Rap Sh!t

De eerste officiële trailer voor de aankomende HBO Max komedieserie Rap Sh!t is uitgebracht, samen met de premièredatum voor de serie. De serie verschijnt op 21 juli 2022 op de streamer. Bekijk hieronder de trailer.

De nieuwe serie is afkomstig van Issa Rae (Insecure) en volgt twee van elkaar vervreemde middelbare schoolvrienden uit Miami die herenigd worden om een ​​rapgroep te vormen. De serie heeft hoofdrollen voor Aida Osman, KaMillion, Jonica Booth, Devon Terrell en RJ Cyler.

Rap Sh!t

Rap Shit volgt twee vrienden weg van de Miami-universiteit die samenkomen om een rapgroep te vormen.

Rap Sh!t wordt uitvoerend geproduceerd door Issa Rae en Montrel McKay (A Black Lady Sketch Show, Road Trippp) voor HOORAE, evenals Jonathan Berry (Insecure) en Dave Becky (Master of None, Russian Dolls) voor 3 Arts Entertainment , samen met showrunner Syreeta Singleton, waarbij Rae ook de pilot schrijft.

Hiphopduo Yung Miami en JT van City Girls zijn co-executive producers, samen met Kevin “Coach K” Lee en Pierre “P” Thomas voor Quality Control Films en Sara Rastogi voor HOORAE. Rae’s Raedio zal de muzieksupervisie voor de serie verzorgen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter