Trailer voor HBO Max serie Julia met Sarah Lancashire als Julia Child

HBO Max heeft de officiële trailer onthuld voor Julia, de aanstaande biografische serie, gebaseerd op het buitengewone leven van de iconische chef-kok en tv-persoonlijkheid Julia Child. De serie staat gepland om op donderdag 31 maart met de eerste drie afleveringen te verschijnen op HBO Max, gevolgd door een wekelijkse aflevering tot en met 5 mei.

De video, die je hieronder kunt bekijken, ziet BAFTA-winnares Sarah Lancashire‘s in de rol van Julia Child terwijl ze zich afzet tegen seksisme en stereotypen om haar eerste kookprogramma te krijgen.

Julia HBO

HBO serie Julia trailer

Julia is geïnspireerd door het buitengewone leven van Julia Child en haar langlopende televisieserie The French Chef, welke de start was van de moderne kookshow. Door Julia’s leven en haar unieke levensvreugde verkent de serie een cruciale tijd in de Amerikaanse geschiedenis: de opkomst van de publieke televisie als een nieuwe sociale instelling, het feminisme en de vrouwenbeweging, de aard van beroemdheden en de culturele evolutie van Amerika. In de kern is de serie een portret van een liefdevol huwelijk met een veranderende machtsdynamiek.

De serie bestaat uit 8 afleveringen en heeft hoofdrollen voor Sarah Lancashire (Coronation Street, Happy Valley), David Hyde Pierce (Frasier), Bebe Neuwirth (Madam Secretary), Brittany Bradford (Broadway’s Bernhardt/Hamlet), Fran Kranz (Homecoming) en Fiona Glascott (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald). Andere rollen zijn er voor Isabella Rossellini, Judith Light, Robert Joy, Erin Neufer, Jefferson Mays, James Cromwell en Adriane Lenox.

De serie Julia is bedacht en geproduceerd door Daniel Goldfarb, met Chris Keyser als showrunner. Uitvoerende producenten zijn Keyser, Erwin Stoff, Kimberly Carver en Charles McDougall, met Todd Schulkin als adviserend producent namens The Julia Child Foundation for Gastronomy and the Culinary Arts. Het wordt geproduceerd door Lionsgate en 3 Arts Entertainment.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter