Trailer voor HBO Max special Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts

HBO Max heeft een trailer vrijgegeven voor de Harry Potter special Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts. Deze kun je hieronder bekijken.

Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint voegen zich bij andere gewaardeerde castleden uit alle acht Harry Potter-films. Ze gaan voor het eerst terug naar Hogwarts om de verjaardag te vieren van de eerste film van de franchise, Harry Potter and the Sorcerer’s Stone, die 20 jaar geleden in première ging. De retrospectieve special zal een betoverend making-of-verhaal vertellen door middel van geheel nieuwe interviews en cast-gesprekken, waarbij fans worden uitgenodigd op een magische first-person reis door een van de meest geliefde filmfranchises. De langverwachte special wordt verschijnt op nieuwjaarsdag, 1 januari 2022, op HBO Max.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts

De retrospectieve speciale Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts zal een betoverend making-of-verhaal vertellen door middel van geheel nieuwe diepte interviews en cast-gesprekken, waarbij fans worden uitgenodigd op een magische reis door een van de meest geliefde filmfranchises van alle tijden.

De langverwachte reünie zal een eerbetoon zijn aan de magie achter het maken van de films en de familie die twee decennia geleden in de Warner Bros. Studios in Londen werd gecreëerd. Het zal ook de ongeëvenaarde erfenis van de Harry Potter-filmfranchise en zijn onuitwisbare impact op de harten, geesten en verbeeldingskracht van families en fans over de hele wereld vieren.

Onder andere Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint zullen weer te zien zijn als Harry, Hermoine en Ron. Het blijkt te gaan om een soort making-of verhaal met allerlei gloednieuwe interviews en gesprekken. Naast de drie hoofdrolspelers zullen ook Ralph Fiennes, Helena Bonham Carter, Gary Oldman, Robbie Coltrane, Tom Felton, Imelda Staunton, Oliver Phelps, James Phelps, Mark Williams, Alfred Enoch, Bonnie Wright, Matthew Lewis en Evanna Lynch in de special voorkomen.

De film Harry Potter and the Philosopher’s Stone is geregisseerd door Chris Columbus op basis van een scenario door Steve Kloves, gebaseerd op de boekenreeks van J. K. Rowling. De hoofdrollen worden gespeeld door Daniel RadcliffeRupert GrintEmma WatsonJohn CleeseRobbie ColtraneWarwick DavisRichard HarrisJohn HurtAlan Rickman, Maggie Smith, Julie Walters.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts is vanaf 1 januari 2022 te zien op HBO Max.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter