Trailer voor HBO serie Irma Vep met Alicia Vikander

HBO heeft de officiële teaser trailer uitgebracht voor de serie Irma Vep, de aankomende adaptatie van Olivier Assayas’ cult-klassieker uit 1996. De video toont Alicia Vikander als een fictieve filmactrice die het zat is om blockbuster-films te maken. Ze gaat naar Frankrijk om een ​​onafhankelijke film op te nemen waar ze de rol kan spelen waar ze van droomde. Het belicht ook de excentrieke regisseur van de film, met wie het moeilijk is om mee te werken.

De serie is gepland om op maandag 6 juni op HBO en HBO Max te verschijnen. Voorafgaand aan dit debuut, zal het eerst de wereldpremière beleven als een officiële selectie op het 2022 Cannes Festival.

HBO serie Irma Vep

Tegen de achtergrond van een lugubere misdaadthriller, draait het om een ​​Amerikaanse filmster genaamd Mira terwijl ze worstelt met het onderscheid tussen haarzelf en het personage dat ze speelt. Vikander zal de rol op zich nemen van Mira, een filmster die gedesillusioneerd is door haar carrière en een recente breuk, die naar Frankrijk verhuist om te schitteren als Irma Vep in een remake van de Franse stomme filmklassieker Les Vampires.

De miniserie Irma Vep wordt geschreven en geregisseerd door de veelgeprezen Franse filmmaker Olivier Assayas. Vikander wordt vergezeld door Vincent Macaigne als René Vidal, Jeanne Balibar als Zoe, Devon Ross als Regina, Lars Eidinger als Gottfried, Vincent Lacoste als Edmond Lagrange, Nora Hamzawi als Carla, Adria Arjona als Laurie, Carrie Brownstein als Zelda, Tom Sturridge als Eamonn, Byron Bowers als Herman, Fala Chen als Cynthia Keng, Hippolyte Girardot als Robert Danjou, Alex Descas als Gregory Desormeaux en Antoine Reinartz als Jeremie. Oscar-genomineerde Kristen Stewart zal naar verluidt ook in een kleine rol verschijnen.

De Irma Vep serie wordt uitvoerend geproduceerd door Assayas en Vikander, samen met A24, Sam Levinson en Kevin Turen. Ashley Levinson en Stuart Manashil zijn ook ingesteld als uitvoerende producenten.

De originele film had een hoofdrol voor de Hong Kong-actrice Maggie Cheung. Het ging in première op het filmfestival van Cannes in 1996 en kreeg positieve recensies van critici.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter