Trailer voor HBO serie Scenes From A Marriage met Oscar Isaac & Jessica Chastain

HBO heeft de eerste trailer vrijgegeven voor hun aanstaande serie adaptatie Scenes From A Marriage, gebaseerd op de klassieke Zweedse serie van Ingmar Bergman. De serie staat gepland voor ergens in september. Bekijk de trailer hieronder. De trailer belicht de hoogte- en dieptepunten van de relatie tussen de personages van Oscar Isaac en Jessica Chastain. Dit omvat intieme momenten, verhitte discussies, verlangende blikken en meer.

HBO serie Scenes From A Marriage

HBO’s Scenes from a Marriage is een Engelstalige bewerking van de klassieke Zweedse serie van Ingmar Bergman en zal naar verwachting de originele voorstelling van liefde, haat, verlangen, monogamie, huwelijk en echtscheiding opnieuw onderzoeken door de lens van een hedendaags Amerikaans stel.

De hoofdrollen worden gespeeld door Golden Globe-winnaar Oscar Isaac en Oscar-genomineerde Jessica Chastain. Andere rollen zijn er voor Sunita Mani, Nicole Beharie, Corey Stoll, Tovah Feldshuh.

De originele serie is gebaseerd op Bergmans eigen ervaringen, en werd uitgezonden op de Zweedse televisie. Het had hoofdrollen voor Liv Ullmann en Erland Josephson.

De gelimiteerde serie is geschreven en geregisseerd door The Affair bedenker Hagai Levi. Uitvoerende producenten zijn Levi, Isaac, Chastain, Amy Herzog, Lars Blomgren, Daniel Bergman, Blair Breard en Michael Ellenberg van Media Res. Het is een coproductie tussen Media Res en Endeavour Content.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter