Trailer voor HBO serie Station Eleven met Mackenzie Davis en Himesh Patel

HBO Max heeft de nieuwe trailer vrijgegeven voor de serie Station Eleven. Bekijk deze hieronder. De reeks is een adaptatie van de veelgeprezen sci-fi dramaroman met dezelfde naam. De serie heeft hoofdrollen voor Mackenzie Davis en Himesh Patel. Vanaf donderdag 16 december op HBO Max.

Station Eleven serie trailer

Station Eleven is een post-apocalyptische saga die meerdere tijdlijnen beslaat en het verhaal vertelt van overlevenden van een verwoestende griep terwijl ze proberen de wereld opnieuw op te bouwen en opnieuw vorm te geven.

De serie is gebaseerd op de roman van Emily St. John Mandel uit 2014. Station Eleven is geschreven, gemaakt en geproduceerd door Patrick Somerville, die ook dienst doet als showrunner. Het 10-delige drama heeft rollen voor Mackenzie DavisHimesh Patel, Daniel Zovatto, David Wilmot, Matilda Lawler, Philippine Velge, Nabhaan Rizwan, Lori Petty, Gael Garcìa Bernal en Danielle Deadwyler.

Station Eleven is een productie van Paramount Television. De regie is in handen van Hiro Murai en Jeremy Podeswa, die beiden samen met Scott Steindorff, Scott Delman, Dylan Russell, Jessica Rhoades, Nate Matteson en Nick Cuse het project produceren. Naast Murai en Podeswar zijn Helen Shaver en Lucy Tcherniak ook regisseurs.

Station Eleven is vanaf donderdag 16 december te zien op HBO Max.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter