Trailer voor HBO serie The White Lotus

HBO heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht voor The White Lotus, de aankomende satirekomedie miniserie, met een ensemblecast waaronder Connie Britton, Alexandra Daddario, Steve Zahn, Jennifer Coolidge. De video geeft ons een voorproefje van wat we kunnen verwachten van de nieuwe gelimiteerde serie, met als middelpunt meerdere rijke gasten die besloten hun vakantie door te brengen in een exclusief Hawaiiaans resort. De serie, die afkomstig is van maker Mike White, staat gepland voor zijn debuut in juli.

The White Lotus HBO

HBO serie The White Lotus

Een sociale satire die zich afspeelt in een exclusief Hawaiiaans resort, The White Lotus volgt de vakanties van verschillende hotelgasten gedurende een week terwijl ze ontspannen en verjongen in het paradijs. Maar met elke dag die voorbijgaat, komt er een donkerdere complexiteit naar voren in deze beeldschone reizigers, de vrolijke medewerkers van het hotel en de idyllische omgeving zelf.

In de serie zijn er rollen voor Murray Bartlett, Connie Britton, Natasha Rothwell, Steve Zahn, Sydney Sweeney, Brittany O’Grady, Jake Lacy, Alexandra Daddario, Molly Shannon, Jennifer Coolidge en Fred Hechinger.

The White Lotus is gemaakt, geschreven en geregisseerd door Mike White (Enlightened). Het is uitvoerend geproduceerd door White, David Bernard en Nick Hall.

The White Lotus gaat in première op zondag 11 juli op HBO.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter