Trailer voor HBO’s Avenue 5 met Hugh Laurie

HBO heeft de officiële teaser vrijgegeven voor hun komedieserie Avenue 5, waarin we onze eerste blik krijgen op Hugh Laurie als kapitein van een zinkend ruimtecruiseschip. Bekijk de video hieronder. De serie is bedacht door Armando Iannucci en zal de in januari 2020 verschijnen. Er zijn tevens rollen voor Josh Gad en Zach Woods.

In de serie speelt Golden Globe-winnende acteur Hugh Laurie (House) als Ryan Clark, de kapitein van de titular Avenue 5. Zach Woods (Silicon Valley) speelt de rol van Matt Spencer, Avenue 5’s Head of Customer Relations. Hij wordt beschreven als een nihilist die ook een leuke is man die niet kan wachten op zijn laatste cruise voordat hij promotie maakt naar een hogere functie op aarde. Josh Gad (Frozen 2) zien we als Herman Judd, het gezicht en de naam achter Avenue 5 en het hele Judd-merk, inclusief hotels, fitnessclubs en ruimtetoerisme.

Er zijn tevens rollen voor BAFTA-winnaar Rebecca Front (The Thick of It) als Karen Kelly, Nikki Amuka-Bird (Luther) als Rav Muclair, Lenora Crichlow (Deception) als Billie McEvoy, Ethan Phillips (Star Trek: Voyager) als Spike Martin, Suzy Nakamura (Dr. Ken) als Iris Kimura, en Himesh Patel als Jordan Hatwal.

Avenue 5 is gemaakt, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Veep‘s Armando Iannucci. Het wordt ook uitvoerend geproduceerd door Simon Blackwell, Kevin Loader, Will Smith.