Trailer voor HBO’s The Outsider met Ben Mendelsohn & Cynthia Erivo

HBO heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aankomende serie adaptatie The Outsider, met Cynthia Erivo, Jason Bateman en Ben Mendelsohn. Bekijk de trailer hieronder. Gebaseerd op Stephen King’s horrorroman met dezelfde naam, zal de 10-aflevering tellende miniserie zijn debuut maken op 12 januari 2020.

The Outsider volgt politie-detective Ralph Anderson (Ben Mendelsohn), terwijl hij op zoek gaat naar het verminkte lichaam van de 11-jarige Frankie Peterson die in het bos van Georgia is gevonden. De mysterieuze omstandigheden rond deze gruwelijke misdaad leiden ertoe dat Ralph, nog steeds rouwend om de recente dood van zijn eigen zoon, onorthodoxe privé-onderzoeker Holly Gibney (Cynthia Erivo) inhuurt.

De hoofdrollen zijn voor Jason Bateman, Ben Mendelsohn, Cynthia Erivo, Bill Camp, Mare Winningham, Paddy Considine, Julianne Nicholson, Yul Vázquez, Jeremy Bobb, Marc Menchaca, Hettienne Park, Michael Esper, Derek Cecil en Max Beesley.

Mendelsohn zal ook dienen als de producent van de show, samen met Jason Bateman. Andrew Bernstein (Jack Clancy’s Tom Ryan) zal verschillende afleveringen van het drama regisseren en zal ook dienen als uitvoerend producent. Richard Price (The Night Of) zal de serie schrijven met Bateman die de eerste twee afleveringen regisseert via zijn banner van Aggregate Films.