Trailer voor horror film Men met Jessie Buckley

A24 heeft een nieuwe trailer onthuld voor de aanstaande psychologische horror film Men van Alex Garland, die op 20 mei in de bioscoop zal verschijnen.

De video, die je hieronder kunt bekijken, begint met een vrouw die solo op vakantie gaat naar het Engelse platteland. Wat een ontspannende tijd had moeten zijn, verandert echter in een complete nachtmerrie als ze wordt gekweld door een onbekende entiteit die steeds als een ander persoon verschijnt.

Men film trailer 

In de nasleep van een persoonlijke tragedie trekt Harper zich alleen terug op het prachtige Engelse platteland, in de hoop een plek te hebben gevonden om te genezen. Maar iets of iemand uit de omliggende bossen lijkt haar te stalken. Wat begint als sudderende angst, wordt een volledig gevormde nachtmerrie, bevolkt door haar donkerste herinneringen en angsten.

Men gaan over een jonge vrouw die na de dood van haar ex-man op solovakantie gaat naar het Engelse platteland. In de hoofdrollen Jessie Buckley (I’m Thinking of Ending Things), Rory Kinnear (The Imitation Game) en Paapa Essiedu (I May Destroy You).

Men is geschreven en geregisseerd door Oscar-genomineerde Alex Garland (Ex Machina). Dit markeert de comeback van de visionaire filmmaker na meer dan drie jaar sinds de sci-fi-horrorfilm Annihilation uit 2018.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter