Trailer voor horror-thriller Becky met Kevin James

Quiver Distribution en Redbox hebben de eerste trailer uitgebracht voor de aankomende horror-thriller Becky met in de hoofdrol Kevin James (Paul Blart: Mall Cop, Kevin Can Wait) in zijn meest opvallende rol tot nu toe als een moordende racist die de familie van de hoofdpersoon terroriseert. De trailer is hieronder te bekijken.

Becky volgt het verhaal van een rebelse 14-jarige Becky (Lulu Wilson) terwijl ze naar een weekendje weg wordt gebracht in een huis aan het meer door haar vader, in een poging om opnieuw contact te zoeken na de dood van haar moeder. De reis neemt een rare wending wanneer een groep veroordeelden die op de vlucht zijn plotseling het huis binnenvalt. De groep staat onder leiding van de meedogenloze Dominick (James). Becky besluit het heft in eigen handen te nemen.

Naast James en Wilson zijn er ook rollen voor Amanda Brugel (The Handmaid’s Tale), Robert Maillet (Sherlock Holmes) en Joel McHale (Community, Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge).

Quiver-covoorzitter Berry Meyerowitz in een eerdere verklaring:

“Kevin James is known for his amazing collection of standup and comedic roles from films such as Paul Blart: Mall Cop and his TV series The King of Queens. In Becky, Kevin delivers a chilling performance in his first villainous role, especially playing against rising star Lulu Wilson in an epic head-to-head battle. We are thrilled to bring Becky to audiences so they can see Kevin in a whole new light.”

De film wordt mede geregisseerd door Jonathan Milott en Cary Murnion (Bushwick) op basis van een script geschreven door Nick Morris samen met Ruckus en Lane Skye. Het wordt geproduceerd door Jordan Yale Levine, Jordan Beckerman en Russ Posternak via hun Yale Productions-banner, samen met Raphael Margules en J.D. Lifshitz van BoulderLight.

Becky, een selectie op het Tribeca Film Festival van dit jaar, wordt op 5 juni uitgebracht op digitale platforms en VOD.