Trailer voor horrorfilm M3GAN met Allison Williams

Universal Pictures zal op vrijdag 12 januari 2023 de horrorthriller M3GAN uitbrengen, met in de hoofdrol Allison Williams (Get Out, Girls). Bekijk de trailer voor M3GAN hieronder. Een van de meest productieve geesten in de wereld van de horror – James Wan, de filmmaker achter de Saw-, Insidious– en The Conjuring-franchise en de producent van de Halloween-films, The Black Phone en The Invisible Man – komt nu met een verfrissende vernieuwing van het horrorgenre.

M3GAN trailer

M3GAN trailer

M3GAN is een wonder van kunstmatige intelligentie, een levensechte pop die is geprogrammeerd om de beste metgezel voor een kind en de grootste bondgenoot van een ouder te zijn. M3GAN is ontworpen door de briljante speelgoedroboticus Gemma (Allison Williams uit Get Out) en kan luisteren, kijken en leren terwijl ze zich ontwikkelt tot een vriendin, leraar, speelkameraadje en beschermer voor het kind waaraan ze is gekoppeld.

Wanneer Gemma onverwachts de zorg op zich moet nemen van haar achtjarige nichtje Cady (Violet McGraw), is ze onzeker over hoe ze een goede ouder kan zijn voor haar. Omdat Gemma onder grote druk staat op haar werk, besluit ze haar M3GAN-prototype te koppelen aan Cady in een poging om beide problemen tegelijk op te lossen. Een beslissing die onvoorstelbare gevolgen zal krijgen.

M3GAN ziet in de hoofdrol Allison Williams als Gemma. In de film zijn er ook rollen voor Ronny Chieng (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Crazy Rich Asians).

M3GAN wordt geregisseerd door Gerard Johnstone (Housebound) met een script van Akela Cooper (Malignant, The Nun 2), gebaseerd op een verhaal van horrormeester James Wan (de franchises Malignant, Saw, Insidious en The Conjuring).

Jason Blum (Halloween, The Invisible Man) en James Wan produceerden de thriller. Michael Clear en Judson Scott zijn executive producers voor Wan’s Atomic Monster. Ryan Turek van Blumhouse is een uitvoerend producent. Adam Hendricks en Greg Gilreath zijn uitvoerend producenten van Divide/Conquer. Mark Katchur en Allison Williams zijn ook uitvoerende producenten. Blumhouse en Atomic Monster produceerden de film in samenwerking met Divide/Conquer.

M3GAN draait vanaf 12 januari 2022 in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter