Trailer voor horrorfilm The Unholy met Jeffrey Dean Morgan

Sony Pictures heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun aanstaande bovennatuurlijke horrorfilm getiteld The Unholy, met in de hoofdrollen Jeffrey Dean Morgan en William Sadler. De film is gebaseerd op de roman Shrine van James Herbert en wordt geproduceerd door Evil Dead-filmmaker Sam Raimi via zijn Ghost House-banner. De film zal naar verwachting op Goede Vrijdag 2 april in de bioscoop verschijnen. Bekijk de video ieronder!

De video laat het personage van Morgan zien terwijl hij de mysterieuze genezingen onderzoekt van een jong meisje dat beweert dat ze zogenaamd de wonderen verricht in de naam van de Maagd Maria. Het lijkt er echter op dat de wonderen niet zo heilig zijn als het lijkt, omdat ze snel zullen ontdekken dat er iets sinister en duisterder is dat het geloof bedriegt.

Horrorfilm The Unholy

Alice is een jong, doof meisje dat op een dag opeens weer kan horen en zieke mensen kan genezen. Mensen uit het hele land tonen interesse in Alice en willen de wonderen die zij veroorzaakt aanschouwen. Een journalist wil zijn onsuccesvolle carrière verbeteren en besluit de zaak te onderzoeken. Al snel krijgt hij te maken met angstaanjagende gebeurtenissen.

Morgan wordt vergezeld door William Sadler (Bill & Ted’s Bogus Journey), Katie Aselton (Legion), Cary Elwes (Saw), Christine Adams (Black Lightning) en Diogo Morgado (The Bible).

The Unholy is geschreven en geregisseerd door Evan Spiliotopoulos (Beauty and the Beast, Snake Eyes). Het wordt geproduceerd door Sam Raimi (Drag Me to Hell) en Robert Tapert (The Evil Dead).VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter