Trailer voor horrorthriller Run Sweetheart Run

Amazon Studios en Blumhouse hebben een officiële trailer vrijgegeven voor Run Sweetheart Run, de aankomende thriller met in de hoofdrollen Ella Balinska en Pilou Asbæk. De film is vanaf 28 oktober te streamen op Prime Video.

De Run Sweetheart Run trailer toont Balinska’s Cherie terwijl ze op een blind date gaat met een knappe vreemdeling genaamd Ethan. Haar perfecte date night verandert echter langzaam in een nachtmerrie wanneer Ethan zich openbaart als een psychopaat die van plan is een gevaarlijk spel met Cherie te spelen.

Run Sweetheart Run

Run Sweetheart Run

Aanvankelijk was ze ongerust toen haar baas erop stond dat ze een van zijn belangrijkste klanten zou ontmoeten, maar alleenstaande moeder Cherie is opgelucht en opgewonden wanneer ze de charismatische Ethan ontmoet. De invloedrijke zakenman tart alle verwachtingen en blaast Cherie omver. Maar aan het einde van de nacht, wanneer de twee samen alleen zijn, onthult hij zijn ware, gewelddadige aard. Gehavend en doodsbang vlucht ze voor haar leven en begint een meedogenloos kat-en-muisspel met een bloeddorstige aanvaller die vastbesloten is om haar totale vernietiging te ondergaan.

Run Sweetheart Run wordt geregisseerd door Shana Fester op basis van een scenario dat ze samen met Keith Josef Adkins en Kellee Terrell schreef. De hoofdrollen worden gespeeld door Ella Balinska (Resident Evil), Pilou Asbæk (Game of Thrones), Shohreh Aghdashloo (House of Sand and Fog), Aml Ameen (Sense8), Dayo Okeniyi (The Hunger Games), Betsy Brandt (Breaking Bad) en Clark Gregg (Agents of SHIELD).

Run Sweetheart Run wordt geproduceerd door Feste, Effie T. Brown, Jason Blum en Brian Kavanaugh-Jones. De film ging afgelopen 2020 in wereldpremière op het Sundance Film Festival.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter