Trailer voor Hot Take: The Depp/Heard Trial

Tubi heeft de officiële trailer vrijgegeven van Hot Take: The Depp/Heard Trial, de aanstaande verfilming van een van de meest controversiële celebrity zaken die draait om het smaadproces tussen voormalig getrouwd stel Johnny Depp en Amber Heard. De originele Tubi-film staat gepland voor vrijdag 30 september.

Hot Take: The Depp/Heard Trial heeft rollen voor Mark Hapka (Parallels) als Johnny Depp, Megan Davis (Alone in the Dark) als Amber Heard, Melissa Marty (Station 19) als Depps advocaat Camille Vasquez, en Mary Carrig (Law & Order True Crime) als Heards advocaat Elaine Bredehoft.

De video toont twee kanten van het verhaal, aangezien beide acteurs te maken hebben met de publieke opinie en de gevolgen van betrokkenheid bij het lasterschandaal.

Hot Take: The Depp/Heard Trial

De film is geregisseerd door Sara Lohman (Secrets in the Woods) naar een scenario geschreven door Guy Nicolucci. Het is uitvoerend geproduceerd door Brittany Clemons, Angie Day, Marianne C. Wunch, Hannah Pillemer en Fernando Szew. Autumn Federici en Kristifor Cvijetic dienen als producers onder hun The Ninth House-vlag.

De hoofdrollen worden gespeeld door Mark Hapka, Megan Davis, Melissa Marty, en Mary Carrig.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter