Trailer voor Hulu film Fire Island

Searchlight Pictures heeft een officiële trailer uitgebracht voor de film Fire Island, de aankomende romantische komedie die is geïnspireerd op Jane Austen’s klassieke roman Pride and Prejudice. De film zal zijn debuut maken op vrijdag 3 juni, exclusief op Hulu.

De video, die je hieronder kunt bekijken, toont een groep homovrienden onder leiding van Bowen Yang en Joel Kim Booster, terwijl ze op hun jaarlijkse vakantie van een week naar een ultiem toevluchtsoord voor homoseksuelen.

Fire Island film

Fire Island film

De film speelt zich af in het iconische Fire Island Pines en is een onbeschaamde, moderne rom-com geïnspireerd door Jane Austens Pride and Prejudice. Het verhaal draait om twee beste vrienden die eropuit gingen om een ​​legendarische zomervakantie van een week te hebben met de hulp van goedkope rosé en een groep eclectische vrienden.

Fire Island wordt geregisseerd door Andrew Ahn op basis van een scenario geschreven door hoofdrolspeler Joel Kim Booster. Ze worden vergezeld door Bowen Yang, Conrad Ricamora (How to Get Away with Murder), James Scully (You), Matt Rogers, Nick Adams, Tomás Matos en Torian Miller met Margaret Cho (All American Girl).

Het is uitvoerend geproduceerd door Booster, Tony Hernandez, John Hodges en Brooke Posch. De film is een productie van JAX en Searchlight Pictures.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter