Trailer voor Hulu film Not Okay met Zoey Deutch

Hulu heeft de eerste trailer uitgebracht voor de satirekomedie van Searchlight Pictures, getiteld Not Okay, met in de hoofdrollen Zoey Deutch en Dylan O’Brien. De film moet op 29 juli verschijnen op Hulu. In Nederland zal de film waarschijnlijk op Disney Plus verschijnen.

De Not Okay trailer, die je hieronder kunt bekijken, belicht de wanhopige zoektocht van een jonge vrouw naar roem en een sociaal leven. Het volgt op een van haar laatste pogingen om volgers te krijgen door een reis naar Parijs te faken. Maar door een ongelukkige gebeurtenis staat ze plotseling midden in de aandacht van iedereen. In plaats van meteen eerlijk te zijn over haar verblijfplaats, maakt ze van de gelegenheid gebruik om te profiteren van een tragedie in de hoop beroemd te worden.

Not Okay

Not Okay

Danni Sanders, een doelloze aspirant-schrijver zonder vrienden, geen romantische vooruitzichten en – het ergste van alles – geen volgers, faket een Instagram-vriendelijk tripje naar Parijs in de hoop haar social media een boost te geven. Wanneer een angstaanjagend incident de Lichtstad treft, valt Danni onbewust in een leugen die groter is dan ze ooit had gedacht. Ze ‘geeft’ een held terug, en sluit zelfs een onwaarschijnlijke vriendschap met Rowan, een overlevende van een schoolschietpartij die zich inzet voor maatschappelijke verandering, en vind ze de man van haar dromen. Als influencer heeft Danni eindelijk het leven en het publiek dat ze altijd al wilde hebben. Maar het is slechts een kwestie van tijd voordat de façade barst.

Not Okay is geschreven en geregisseerd door Quinn Shepard. Het wordt geproduceerd door Brad Weston en Negin Salmasi voor Makeready.

Not Okay heeft hoofdrollen voor Zoey Deutch (Before I Fall, Buffaloed), Dylan O’Brien (Love and Monsters), Mia Isaac (Don’t Make Me Go), Embeth Davidtz (Matilda), Nadia Alexander (The Sinner), Tia Donne Hodge (The Land of Steady Habits), Negin Farsad (High Maintenance), Karan Soni (Deadpool) en Dash Perry.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter