Trailer voor Hulu film Run met Sarah Paulson

Hulu heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende horrorthriller Run, met in de hoofdrol Golden Globe en Emmy-winnaar Sarah Paulson (American Crime Story, American Horror Story, Ratched) en Kiera Allen (Ethan & Skye). De film is geregisseerd door Aneesh Chaganty. Je kunt de trailer hieronder bekijken!

De film was oorspronkelijk gepland voor een release op 8 mei, maar werd samen met vele andere titels uitgesteld vanwege de aanhoudende wereldwijde pandemie. De film gaat nu in première op 20 november op Hulu.

Run hulu

Hulu film Run

Ze zeggen dat je nooit aan de liefde van een moeder kunt ontsnappen… maar voor Chloe is dat geen troost – het is een bedreiging. Er is iets onnatuurlijks, zelfs sinister aan de relatie tussen Chloe (nieuwkomer Kiera Allen) en haar moeder Diane (Sarah Paulson). Diane heeft haar dochter in volledige afzondering opgevoed en ze heeft elke beweging die ze sinds haar geboorte heeft gemaakt gecontroleerd.

Van de visionaire schrijvers, producenten en regisseur van de film Searching komt een spannende thriller die laat zien dat wanneer moeder een beetje te dichtbij komt, je moet rennen!

De hoofdrollen worden gespeeld door Kiera Allen en Sarah Paulson.

De film is geregisseerd door Aneesh Chaganty op basis van een scenario door Chaganty en Sev Ohanian.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter