Trailer voor Hulu serie Candy met Jessica Biel

Hulu heeft de volledige trailer uitgebracht voor de serie Candy, het waargebeurde misdaaddrama met in de hoofdrol Jessica Biel als de titulaire bijlmoordenaar. De serie moet op maandag 9 mei verschijnen.

De video, die je hieronder kunt bekijken, belicht de rol van Candy Montgomery in de gemeenschap en haar vriendschap met Betty Gore. Het toont hoe een huisvrouw in een buitenwijk verandert in een onwaarschijnlijke moordenaar terwijl ze haar best doet om haar misdaad te verdoezelen.

Hulu serie Candy 

Candy is geschreven door Robin Veith, waarbij Michael Uppendahl de pilot regisseert. De hoofdrollen worden gespeeld door Jessica Biel (The Sinner), Timothy Simons (Veep), Melanie Lynskey (Yellowjackets), Pablo Schreiber (Halo) en Raúl Esparza (Dopesick).

Candy Montgomery is een huisvrouw en moeder uit 1980 die alles goed deed – goede echtgenoot, twee kinderen, een mooi huis, zelfs de zorgvuldige planning en uitvoering van overtredingen. Maar wanneer de druk van conformiteit in haar toeneemt, schreeuwen haar acties om een ​​beetje vrijheid. Met dodelijke afloop.

Uitvoerende producenten zijn Biel en Michelle Purple via hun Iron Ocean-vlag, samen met Uppendahl, Nick Antosca, Alex Hedlund en Lindsey McManus.

Candy is een coproductie tussen UCP en 20th Television. Jim Atkinson en John Bloom zijn adviesproducenten. Opvallend is dat het verhaal van Candy Montgomery ook een serie krijgt op HBO Max met de titel Love and Death, met Emmy-genomineerde Elizabeth Olsen als hoofdrol.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter