Trailer voor Hulu serie The Dropout met Amanda Seyfried

Hulu heeft vandaag de officiële trailer en poster onthuld voor de serie The Dropout, die op 3 maart debuteert met drie afleveringen. De serie verschijnt op dezelfde dag ook internationaal naar Disney Plus. De Hulu Original Series, gebaseerd op de gelijknamige podcast van Rebecca Jarvis en ABC Audio, vertelt het verhaal van de opkomst en ondergang van Elizabeth Holmes (Amanda Seyfried) en haar bedrijf Theranos, dat ten onrechte beweerde baanbrekende bloedtesttechnologie te hebben ontwikkeld. Bekijk hieronder de trailer voor de serie The Dropout.

The Dropout serie

The Dropout serie

Geld. Romantiek. Tragedie. Bedrog. De limited serie The Dropout over Elizabeth Holmes en Theranos is een ongelooflijk verhaal over ambitie en roem die vreselijk zijn misgegaan. Hoe heeft ‘s werelds jongste self-made vrouwelijke miljardair alles in een oogwenk verloren? The Dropout is gebaseerd op de gelijknamige podcast van ABC Audio.

In The Dropout zijn er rollen voor onder meer Amanda Seyfried, Naveen Andrews, Utkarsh Ambudkar, Kate Burton, Michel Gill, LisaGay Hamilton, William H. Macy, Elizabeth Marvel, Laurie Metcalf, Dylan Minnette, Alan Ruck, Sam Waterston en Michaela Watkins.

De serie die de eerste productie van Searchlight Television markeert, in samenwerking met 20th Television, werd geproduceerd door Elizabeth Meriwether, Liz Heldens, Liz Hannah, Katherine Pope, Rebecca Jarvis, Victoria Thompson en Taylor Dunn, met Meriwether ook als showrunner. Michael Showalter, die meerdere afleveringen regisseerde, produceerde ook samen met zijn Semi-Formal Productions-partner Jordana Mollick.

De eerste drie afleveringen worden op donderdag 3 maart 2022 op Hulu uitgebracht, waarna wekelijks nieuwe afleveringen worden uitgebracht. Naar alle waarschijnlijkheid verschijnt de serie The Dropout op Disney Plus Nederland op dezelfde dag.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter