Trailer voor I Know What You Did Last Summer serie

Amazon Prime Video heeft de eerste trailer vrijgegeven voor I Know What You Did Last Summer serie, de aankomende rebootadaptatie van de populaire horrorfilmfranchise, gebaseerd op Lois Duncan’s 1973 YA-suspense-roman met dezelfde naam. De serie heeft actrice Madison Iseman in de hoofdrol.

Een groep tieners wordt samengehouden door een duister geheim en gestalkt door een brute moordenaar. Terwijl ze proberen uit te zoeken wie er achter hen aan zit, onthullen ze de duistere kant van hun schijnbaar perfecte stadje en zichzelf.

De eerste vier afleveringen komen uit op 15 oktober, met nieuwe afleveringen die beschikbaar zullen zijn op elke vrijdag daaropvolgend. De serie zal eindigen in een spannende, niet te missen seizoensfinale op 12 november 2021.

I Know What You Did Last Summer serie trailer

I Know What You Did Last Summer serie trailer

Een jaar na een fataal auto-ongeluk, wordt een groep tieners verbonden door een duister geheim terwijl ze gestalkt worden door een brute moordenaar. Als ze proberen uit te zoeken wie er achter hen aan zit, onthullen ze de donkere kant van hun schijnbaar perfecte stadje – en van zichzelf.

I Know What You Did Last Summer serie heeft rollen voor Met Madison Iseman (Jumanji: The Next Level), Bill Heck (I’m Your Woman), Brianne Tju (Light as a Feather), Ezekiel Goodman, Ashley Moore (Popstar: Never Stop Never Stopping), Sebastian Amoruso (Solve) , Fiona Rene (Stumptown), Cassie Beck (Connecting) en Brooke Bloom (Homecoming).

I Know What You Did Last Summer is geschreven en geproduceerd door Sara Goodman. De serie is gebaseerd op Lois Duncan’s roman uit 1973, die ook de basis was voor de iconische film uit 1997. Goodman schrijft en produceert samen met Original Film’s Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Erik Feig, Peter Guber, Atomic Monster’s James Wan, Michael Clear, en Rob Hackett, Craig William Macneill en Shay Hatten.

De filmversie uit 1997, geregisseerd door Jim Gillespie met een script van Kevin Williamson, heeft rollen voor Sarah Michelle Gellar, Jennifer Love Hewitt, Ryan Phillippe en Freddie Prinze, Jr. Het gaat over een groep middelbare scholieren die per ongeluk een man doden met hun auto. Hoewel ze denken dat ze met succes hun misdaad hebben verdoezeld, bevindt de groep zich een jaar later aan de ontvangende kant van de seriële rampspoed van een slasher-moordenaar.

I Know What You Did Last Summer werd gevolgd door het vervolg I Still Know What You Did Last Summer in 1998, en een direct-to-video derde film, I’ll Always Know What You Did Last Summer, in 2006.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter