Trailer voor I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie

Sony Pictures heeft de trailer vrijgegeven voor I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie met in de hoofdrol Naomi Ackie. Bekijk de trailer hieronder. I Wanna Dance With Somebody draait vanaf 21 december 2022 in de bioscoop.

I Wanna Dance

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie

 I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie wordt geregisseerd door Kasi Lemmons (Harriet) op basis van een scenario geschreven door Anthony McCarten, de schrijver achter veelgeprezen biopics zoals Darkest Hour en Bohemian Rhapsody. Producenten zijn McCarten, Grammy-winnende producer Clive Davis, Pat Houston, en Primary Wave’s Larry Mester & Denis O’Sullivan.

De film heeft hoofdrollen voor Naomi Ackie, Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams, Clarke Peters.

De film is een coproductie van The Whitney Houston Estate en Primary Wave. Vanwege de zegen van Houston’s landgoed en Davis, is het project geautoriseerd om de catalogus en zang van de overleden zanger te gebruiken. Nicole Brown, Shary Shirazi en Brittany Morrissey zullen namens TriStar Pictures ook toezicht houden op het project.

Na 7 studioalbums, 6 Grammy-overwinningen, 9 wereldtours en talloze gedenkwaardige hitnummers, wordt Whitney Houston nog steeds beschouwd als een van de meest iconische en invloedrijke artiesten aller tijden. Zelfs na haar voortijdige dood acht jaar geleden op 48-jarige leeftijd, blijft haar nalatenschap voortleven. Ze verdiende ook de titel van meest bekroonde vrouwelijke artiest aller tijden door het Guinness World Records en is nog steeds een van de best verkochte muziekartiesten aller tijden met 200 miljoen verkochte platen wereldwijd.

Houston is ook bekend vanwege haar acteerdebuutfilm The Bodyguard met Kevin Costner in 1992, toen de film de op één na best scorende ter wereld was. De soundtrack werd ook het best verkochte soundtrackalbum aller tijden met het nummer ‘I Will Always Love You.”

I Wanna Dance: The Whitney Houston Movie draait vanaf 21 december 2022 in de Nederlandse bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter