Trailer voor Inventing Anna van Shonda Rhimes

Netflix heeft de volledige trailer vrijgegeven voor Inventing Anna, Shonda Rhimes’ aanstaande serie, die volgende maand op 11 februari verschijnt. Bekijk de trailer hieronder. De video laat zien hoe een jonge vrouw de elite van New York gemakkelijk bedroog door zich voor te doen als een Duitse erfgename. Het geeft ons ook een voorproefje van de nasleep van haar arrestatie.

Geïnspireerd door Jessica Pressler’s New York Magazine-artikel, getiteld “How Anna Delvey Tricked New York’s Party People”, is de gelimiteerde serie gemaakt, geschreven en geproduceerd door Shonda Rhimes, die ook dienst doet als showrunner.

Inventing Anna

Inventing Anna trailer

In Inventing Anna onderzoekt een journalist met veel te bewijzen de zaak van Anna Delvey, de Instagram-legendarische Duitse erfgename die de harten van de New Yorkse sociale scene stal – en ook hun geld stal. Maar is Anna New Yorks grootste oplichter, of is ze gewoon het nieuwe portret van de Amerikaanse droom? Anna en de verslaggever vormen een duistere, grappige haat-liefdeverhouding terwijl Anna op proces wacht en onze verslaggever tegen de klok vecht om de grootste vraag in NYC te beantwoorden: wie is Anna Delvey?

De hoofdrollen worden gespeeld door Anna Chlumsky als Vivian, Julia Garner als Anna Delvey, Arian Moayed als Todd, Katie Lowes als Rachel, Alexis Floyd als Neff, Anders Holm als Jack, Anna Deavere Smith als Maud, Jeff Perry als Lou, Terry Kinney als Barry en Laverne Cox als Kacy.

Inventing Anna is uitvoerend geproduceerd door Betsey Beers, Tom Verica en Dave Frankel, met Pressler als producer. Het is ook mede geschreven door Matt Byrne, Jess Brownell, Abby Ajayi, Nick Nardini. De regie line-up bestaat uit Frankel, Verica, Ellen Kuras, Daisy Von Scherler Mayer en Nzingha Stewart.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter