Trailer voor Jack Whitehall: Travels with My Father seizoen 4

Jack Whitehall en Michael Whitehall keren terug met Jack Whitehall: Travels With My Father seizoen 4, en deze keer gaan ze down under. Sluit je aan bij het duo terwijl ze de wilde emoes aanpakken, het Sydney Opera House bezoeken en Drag uitproberen. Bekijk hieronder de trailer.

Jack Whitehall: Travels with My Father seizoen 4

De joviale comedian Jack Whitehall en zijn stijve vader Michael maken bijzondere, grappige reizen naar vreemde landen om hun band te versterken.

Jack Whitehall, vooral bekend als energieke stand-up komiek, onderneemt de reis van zijn leven en laat deze registeren door een cameraploeg. Alsof dat nog niet uitdagend genoeg is, besluit hij de typisch Britse en weinig avontuurlijke Michael Whitehall, zijn vader, mee te nemen. Dit in een poging om een betere band met hem te krijgen. Vader en zoon bezoeken samen de meest ongewone locaties en brengen meer tijd met elkaar door dan ooit voorheen.

Jack Whitehall: Travels with my Father is een Engelse reisserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 22 september 2017, waarin we de reis zien naar Zuidoost-Azië op een populaire ‘tussenjaarsroute’, waarbij ze door landen als Thailand, Vietnam en Cambodja reizen. De serie werd verlengd voor een tweede serie die werd opgenomen in Oost-Europa. Het tweede seizoen ging in première op 28 september 2018. Het derde seizoen werd gefilmd in het Amerikaanse westen en ging in première op 6 september 2019.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram