Trailer voor Jane Austen’s Emma met Anya Taylor-Joy

Focus Features heeft de eerste trailer en poster vrijgegeven voor de aankomende adaptatie van Jane Austen’s komedie Emma, met Anya Taylor-Joy (Split) als het titulaire personage. Bekijk de trailer en poster hieronder.

Emma

De geliefde komedie van Jane Austen over het vinden van je gelijke en het verdienen van je happy ending wordt opnieuw vormgegeven in deze nieuwe filmadaptatie Emma. Emma Woodhouse (Taylor-Joy) is knap, slim, rijk en een rusteloze bijenkoningin zonder rivalen. In deze glinsterende satire van sociale klasse en de pijn van het opgroeien, moet Emma door misleide wedstrijden en romantische misstappen op avontuur gaan om de liefde te vinden die er altijd al is geweest.

Naast Taylor-Joy omvat de cast namen als Bill Nighy, Miranda Hart, Mia Goth, Josh O’Connor, Callum Turner, Rupert Graves, Gemma Whelan, Amber Anderson en Tanya Reynolds.

De roman van Jane Austen werd voor het eerst gepubliceerd in 1815. De film markeert ook het speelfilmdebuut voor regisseur Autumn de Wilde, die vooral bekend staat om haar werk in muziekvideo’s voor artiesten als Beck en Death Cab. Eleanor Catton heeft het script geschreven.

Emma draait vanaf februari 2020 in de bioscoop.