Trailer voor Jay Roach’s komedie Coastal Elites

HBO heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aanstaande komedie Coastal Elites van Emmy-winnaar Jay Roach, met de all-star cast onder leiding van Bette Midler en Sarah Paulson. De film gaat in première op zaterdag 12 september 2020. Bekijk de trailer hieronder!

Coastal Elites

Coastal Elites is een komische satire-film die de verhalen vertelt over personages die breken en doorbreken terwijl ze worstelen met politiek, cultuur en de pandemie. Bette Midler (Tony Award-winnaar voor Hello, Dolly!), Kaitlyn Dever (Unbelievable, Booksmart), Dan Levy (Emmy-genomineerde voor Schitt’s Creek), Sarah Paulson (Emmy, Golden Globe, Screen Actors Guild Award-winnaar voor American Crime Story) en Issa Rae (Emmy-genomineerde voor HBO’s Insecure) spelen de hoofdrol in de film die onze huidige wereld van diep verdeelde politiek en het universele streven naar menselijke connectie verkent.

De film belicht vijf verschillende en gezichtspunten in de Verenigde Staten. Wanneer de lockdown deze personages dwingt om geïsoleerd te leven, reageren ze met frustratie, hilariteit en introspectie. De karakterbeschrijvingen luiden als volgt:

Coastal Elites is geschreven door Paul Rudnick en geregisseerd door Jay Roach. Er werd eerder deze zomer gefilmd onder quarantainerichtlijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter