Trailer voor Jeepers Creepers: Reborn

Vandaag is de Jeepers Creepers: Reborn trailer vrijgegeven, met in de hoofdrollen Sydney Craven (EastEnders) en Imran Adams (Hollyoaks). Deze kun je hieronder bekijken. De film zal volgend jaar debuteren via Screen Media Films.

Jeepers Creepers: Reborn

Jeepers Creepers: Reborn

Chase (Adams) en Laine (Craven) gaan naar het Horror Hound-festival waar Laine onverklaarbare voorgevoelens en verontrustende visioenen begint te ervaren die verband houden met The Creeper en het verleden van de stad. Terwijl het festival van start gaat en het met bloed doordrenkte entertainment tot waanzin toeneemt, gelooft Laine dat er voor het eerst in 23 jaar iets onaards is opgeroepen en dat zij er centraal in staat.

In de film heeft rollen voor Sydney CravenImran Adams, Ocean Navarro, Matt Barkley, Alexander Halsall, Jodie McMullen, Georgia Goodman en Jarreau Benjamin.

Jeepers Creepers: Reborn is geregisseerd door Timo Vourensola en geschreven door Sean-Michael Argo en Jake Seal. De horrorfilm is geproduceerd door Jake Seal en Michael Ohoven.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter