Trailer voor John Wick: Chapter 4

Lionsgate heeft de eerste teaser trailer onthuld van de aankomende actiefilm John Wick: Chapter 4. Het door Keanu Reeves geleide vervolg zal op 24 maart 2023 in de bioscoop verschijnen. Bekijk de John Wick 4 trailer hieronder.

John Wick Chapter 4 trailer

John Wick: Chapter 4 trailer

John Wick: Chapter 4 werd aangekondigd onmiddellijk na het recordbrekende openingsweekend van John Wick: Chapter 3 – Parabellum, dat wereldwijd meer dan $ 300 miljoen opbracht. In de vierde film zal Keanu Reeves terugkeren als de huurmoordenaar, die voor het laatst werd gezien met meerdere verwondingen nadat hij van de top van het Continental Hotel was gevallen.

Naast Keanu Reeves, Lance Reddick en Ian McShane zijn er rollen voor de Japans-Britse popsuperster Rina Sawayama in haar filmacteerdebuut, Shamier Anderson, Bill Skarsgard, Clancy Brown, Hiroyuki Sanada en Donnie Yen.

John Wick: Chapter 4 wordt geregisseerd door Chad Stahelski op basis van een scenario dat mede is geschreven door Shay Hatten en Michael Finch, die het stokje overneemt van franchisemaker Derek Kolstad. Het wordt geproduceerd door Basil Iwanyk, Erica Lee en Stahelski met Reeves en Louise Rosner als uitvoerende producenten.

John Wick: Chapter 4 is vanaf 24 maart 2023 te zien in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter