Nieuwe trailer voor Jon Favreau’s film Chef

Universal Pictures International heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Jon Favreau‘s film Chef. Deze kun je hieronder bekijken.

Jon Favreau’s film Chef

Chef Carl Casper (Jon Favreau) weigert zijn creatieve integriteit in de keuken op te geven als het aankomt op zijn gerechten en specialiteiten. Een conflict met de commerciële restauranteigenaar (Dustin Hoffman) is onvermijdelijk, en uiteindelijk besluit Carl tegen beter weten in om op te stappen. Hij vertrekt naar Miami, waar hij een kantinewagen opent samen met zijn ex-vrouw (Sofia Vergara), zijn beste vriend (John Leguizamo) en zijn zoon (Emjay Anthony). Hiermee hoopt hij niet alleen zijn initiële passie voor koken terug te vinden, maar ook zijn levenslust.

Naast het regisseren en schrijven van het scenario speelt Favreau ook een van de hoofdrollen. Daarnaast zijn er in de komedie rollen voor Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sofia Vergara, Dustin Hoffman en John Leguizamo.

Chef draait vanaf 4 september 2014 in de Nederlandse bioscopen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter