Trailer voor Jurassic World Kamp Krijtastisch seizoen 5

DreamWorks Animation heeft de volledige trailer vrijgegeven voor  Jurassic World: Kamp Krijtastisch (originele titel Jurassic World: Camp Cretaceous) seizoen 5. Het zal tevens het laatste seizoen zijn van de Netflix-animatieserie. De nieuwe trailer, die je hieronder kunt bekijken, belicht de inspanningen van de groep kampeerders terwijl ze proberen voorgoed van Kamp Krijt af te komen. Maar voordat ze dat doen, moeten ze ook proberen dezelfde dinosaurussen te redden die hen proberen op te sporen.

Het laatste seizoen van Jurassic World: Kamp Krijtastisch is voor het eerst op 21 juli 2022 te zien op Netflix!

Jurassic World: Kamp Krijtastisch seizoen 5 trailer

De Jurassic Park spin-off serie op Neflix speelt zich af in dezelfde tijdlijn als Jurassic World uit 2015. Kamp Krijtastisch volgt een groep tieners die is gekozen voor een ervaring in een nieuw avonturenkamp aan de overkant van Isla Nublar. Natuurlijk, de dinosaurussen verwoesten het eiland en laten de kampeerders achter. Als ze de buitenwereld niet kunnen bereiken, moeten ze samen zien te overleven.

De komst van Kenji’s vader, meneer Kon, hernieuwt de hoop op redding voor de kampeerders. Maar als de snode plannen van Mantah Corp. in beeld komen en een van de Camp Fams de groep verraad, moeten de anderen samenwerken als ze de dinosaurussen willen redden en ooit thuis willen komen.

De stemmencast bestaat uit Paul-Mikél Williams als Darius, Jenna Ortega als Brooklynn, Ryan Potter als Kenji, Raini Rodriguez als Sammy, Sean Giambrone als Ben, Kausar Mohammed als Yaz, Jameela Jamil als Roxie, Glen Powell als Dave.

De Nederlandse stemmen in Jurassic World: Kamp Krijtastisch worden ingesproken door Jip Bartels als Ben, Fé van Kessel als Brooklynn, Bo Bellamy als Darius, Charly Luske als Dave, Sander van Amsterdam als Kenji, Emma Pelckmans als Roxie, Sofie Heus als Sammy, Mylene Waalewijn als Yasmina.

Scott Kreamer (Pinky Malinky) en Lane Lueras (Kung Fu Panda: The Paws of Destiny) dienen als showrunners en uitvoerende producers. Steven Spielberg, Frank Marshall en Colin Trevorrow zijn uitvoerend producent.

Jurassic World: Kamp Krijtastisch seizoen 5 verschijnt op 21 juli 2022 op Netflix.

Jurassic World: Kamp Krijtastisch kijken

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter