Trailer voor Killing Eve seizoen 2

BBC America heeft de eerste teaser trailer uitgebracht voor het komende en langverwachte tweede seizoen van hun hit-dramaserie Killing Eve. De video geeft ons een glimp van wat er gebeurt met Eve en Villanelle direct na de seizoen één finale. De trailer is hieronder te bekijken. Met Golden Globe-winnaar Sandra Oh (Grey’s Anatomy) en Jodie Comer!

De serie heeft onlangs twee Golden Globe-nominaties verdiend voor Beste Dramaseries en Beste Actrice in een televisieserie drama voor de rol van Oh als het titulaire personage. Seizoen 2 duikt in de gevolgen voor Eve nadat ze Villanelle in de finale van seizoen 1 neersteekt. Uitvoerend producent en hoofdschrijver Emerald Fennell vertelde: “Eve has done something, which may have changed her forever, that will have repercussions with every relationship in her life.”

Gebaseerd op de novellen van Luke Jennings, gaat de Killing Eve over twee vrouwen; Eve is een verveelde, opzwepende, beveiligingsfunctionaris, wiens bureau-gebonden baan haar fantasieën om spion te zijn niet vervult. Villanelle is een elegante, getalenteerde moordenaar die zich vastklampt aan de luxe die haar gewelddadige baan haar biedt. Killing Eve overstijgt de typische spionage thriller terwijl deze twee fel intelligente vrouwen, even geobsedeerd door elkaar, het tegen elkaar opnemen in een episch spel van kat en muis.

De serie zal op 7 april terugkeren.