Trailer voor Knabbel en Babbel: Rescue Rangers film

Walt Disney Studios heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Knabbel en Babbel: Rescue Rangers (Originele titel Chip ‘n’ Dale: Rescue Rangers). Deze kun je hieronder bekijken. De live-action / CGI-hybride film wordt geregisseerd door Akiva Schaffer (Popstar: Never Stop Never Stopping). Knabbel en Babbel: Rescue Rangers moet mei 2022 op Disney Plus Nederland verschijnen.

Knabbel en Babbel: Rescue Rangers trailer

In de film leven Knabbel en Babbel tussen tekenfilmfiguren en mensen in het moderne Los Angeles, maar hun leven is nu heel anders. Het is decennia geleden dat hun succesvolle televisieserie werd geannuleerd en Knabbel is bezweken aan een leven in de buitenwijken als verzekeringsverkoper. Babbel heeft ondertussen een CGI-operatie ondergaan en werkt in het nostalgische conventiecircuit, wanhopig om zijn gloriedagen opnieuw te beleven. Wanneer een voormalige castmate op mysterieuze wijze verdwijnt, moeten de eekhoorns hun verbroken vriendschap herstellen en hun leven als Rescue Rangers detectives opnieuw leven inblazen om het leven van hun vriend te redden.

Knabbel en Babbel Rescue Rangers wordt geregisseerd door Akiva Schaffer naar een scenario geschreven door Dan Gregor en Doug Mand. Producenten zijn Todd Lieberman en David Hoberman, met Alexander Young en Tom Peitzman als uitvoerende producenten.

De (stemmen) cast bestaat uit namen als Andy SambergJohn Mulaney, KiKi Layne, Tress MacNeille, Will Arnett, Eric Bana, Flula Borg, Dennis Haysbert, Keegan-Michael Key, Tim Robinson, Seth Rogen, J.K. Simmons, Chris Parnell.

Chip ‘n Dale Rescue Rangers was te zien op The Disney Channel tussen 1989-1990. In totaal zijn er 65 afleveringen gemaakt, verdeeld over 3 seizoenen. De serie draaide om de bekende grondeekhoorns Chip en Dale (Knabbel en Babbel), die samen een soort detectivebedrijfje oprichten. De groep behandelt vooral misdaden die “te klein” zijn voor de menselijke politie om op te lossen. Al snel krijgen ze hulp van een paar nieuwe vrienden: Gadget, Monterey Jack, en Zipper. Vaste vijanden van het team zijn de maffia-kat Fat Cat en de gestoorde professor Norton Nimnul.

Knabbel en Babbel Rescue Rangers moet mei 2022 op Disney Plus Nederland verschijnen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter