Trailer voor Knock At The Cabin van regisseur M. Night Shyamalan

Universal Pictures heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de nieuwe thriller Knock At The Cabin van regisseur M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Old) met o.a. Rupert GrintJonathan GroffDave Bautista. Bekijk de trailer hieronder.

Knock At The Cabin

Knock At The Cabin

Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemdelingen, die het einde van de wereld aankondigen en eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om dit te voorkomen. Met beperkte toegang tot de buitenwereld, moet het gezin beslissen waarin ze geloven voordat alles verloren is.

De film heeft hoofdrollen voor Rupert GrintJonathan GroffDave Bautista, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird en William Ragsdale.

De apocalyptische horrorfilm wordt geregisseerd en geproduceerd door M. Night Shyamalan naar een scenario dat hij samen met Steve Desmond en Michael Sherman schreef. Het is gebaseerd op de roman The Cabin at the End of the World uit 2018 van Paul G. Tremblay en is daarmee de eerste bewerking van een van zijn werken.

Knock At The Cabin draait vanaf 2 februari 2023 alleen in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter