Trailer voor komedie Brother Nature

Brother NatureBekijk hieronder de trailer van Brother Nature, een nieuwe komedie van de mensen achter de komedieshow Saturday Night Live. De film is afkomstig van regisseurs Osmany Rodriguez en Matt Villines en wordt geproduceerd door Lorne Michaels.

[youtube i7tbSNqoCwU]

De bloedserieuze politicus Roger staat op het punt zijn droomvrouw ten huwelijk te vragen bij het vakantiehuisje van haar familie. Maar alles loopt in het honderd wanneer Roger z’n potentiële zwager Todd ontmoet, een fanatieke kampleider met een hart van goud en een bijzonder gevoel voor humor. Todd heeft er alles voor over om Rogers beste vriend te worden en betrekt hem bij tal van ongelukkige situaties. Terwijl Roger zich staande probeert te houden tijdens doorgeslagen vis-excursies, onverantwoorde jetpack-stunts en musicals over de Amerikaanse geschiedenis, beseft hij dat het hebben van een nieuwe familie lastiger is dan hij ooit had durven denken.

De cast bestaat uit Taran Killam, Gillian Jacobs, Rita Wilson, Bobby Moynihan, Bill Pullman, Ellen Bloodworth, Sarah Burns, Giancarlo Esposito, Rachael Harris, Kumail Nanjiani, Kenan Thompson en David Wain. Brother Nature draait vanaf 9 september in de bioscoop.