Trailer voor komedie Lady of the Manor

Lionsgate heeft de officiële trailer vrijgegeven voor Lady of the Manor, de aankomende komedie. Bekijk de trailer hieronder.

Lady of the Manor

Lady of the Manor

Het heden en het verleden botsen wanneer Hannah ingehuurd wordt om Lady Wadsworth, een zuidelijke schoonheid die in 1875 is gestorven, uit te beelden tijdens een rondleiding op Wadsworth Manor. Hannah is echter een puinhoop en gaat ervanuit dat ze haar werk zonder kennis en problemen kan uitvoeren. Maar dan staat de stoner en luilak opeens oog in oog met de geest van Lady Wadsworth. Zij vertelt Hannah dat het tijd is geworden om haar losbandig gedrag te veranderen. De geest zal Hannah blijven achtervolgen tot ze het doet.

Lady of the Manor heeft hoofdrollen voor Melanie Lynskey, Justin Long, Judy Greer, Ryan Phillippe en Luis Guzmán.

De komedie is geschreven en geregisseerd door de broers Justin Long en Christian Long in hun regiedebuut.

Lady of the Manor wordt geproduceerd door Joseph Restaino, Tony Stopperan, Christian Long, Justin Long en Nick Morgulis. De film ging in juni in première op het Gasparilla International Film Festival. De film wordt op 17 september 2021 uitgebracht in een aantal bioscopen en op Apple TV, samen met andere on-demand services.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter