Trailer voor komedie-thriller film Black Bear met Aubrey Plaza

Momentum Pictures heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende komedie-thriller film Black Bear van Lawrence Michael Levine en met Aubrey Plaza. De film zal op vrijdag 4 december in de bioscopen te zien zijn. Bekijk de video hieronder!

Black Bear

Bij een afgelegen huis aan het meer arriveert een filmmaker genaamd Allison om huisgast te spelen voor een onrustig stel, dat hun leven in de stad heeft geruild nadat ze het huis hadden geërfd. Allison vecht tegen writer’s block en ontketent een berekend spel. De nieuwe omgeving doet haar persoonlijke demonen manifesteren en tussen haar en haar man ontstaat een spel van verlangen en jaloezie. Black Bear onderzoekt de complexe aard van relaties, de genderdynamiek en de grillige aard van liefde, terwijl het het conflict tussen onze lust en ons verlangen naar interne harmonie volgt.

De film Black Bear wordt geleid door Aubrey Plaza (Ingrid Goes West), Sarah Gadon (Dracula Untold) en Christopher Abbott (Catch-22). Er zijn ook rollen voor Lindsay Burdge, Alexander Koch, Jennifer Kim, Shannon O’Neill, Grantham Coleman, Paola Lazaro en Lou Gonzalez.

Black Bear is geschreven en geregisseerd door Lawrence Michael Levine, die ook samen met Plaza, Sophia Takal, Julie Christeas, Jonathan Blitstein, Richard J. Bosner, Marina Grasic en Jai Khanna produceert. De film ging eerder dit jaar in première op het Sundance Film Festival 2020.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter