Trailer voor komedieserie Miracle Workers seizoen 2

TBS heeft de volledige trailer vrijgegeven voor het komende tweede seizoen van hun populaire comedy-anthologiereeks Miracle Workers. De serie staat gepland om op 28 januari 2020 terug te keren. Bekijk de trailer voor Miracle Workers seizoen 2 hieronder!

Miracle Workers: Dark Ages ziet de terugkeer van hoofdrolspelers Daniel Radcliffe (Now You See Me 2) en Steve Buscemi (Boardwalk Empire) in een verhaal over familie, vriendschap en het proberen te voorkomen dat ze worden vermoord.

Het nieuwe seizoen speelt zich af in het middeleeuwse tijdperk en volgt een groep dorpelingen terwijl ze proberen positief te blijven in een tijdperk van extreme economische ongelijkheid, slechte gezondheidszorg en wijdverbreide onwetendheid. Erger nog, hun koning is een stuntelheerser die zijn gevogelte en eenden beter behandelt dan zijn eigen onderdanen.

Naast Daniel Radcliffe en Steve Buscemi, ziet Dark Ages ook de terugkeer van Geraldine Viswanathan (Blockers), Karan Soni (Deadpool 2), Jon Bass en Lolly Adefope.

Het eerste seizoen van de anthologie serie Miracle Workers is een komedie gebaseerd op Simon Rich’s boek ‘What in God’s Name’, met in de hoofdrol Daniel Radcliffe (Harry Potter), Steve Buscemi (The Death of Stalin), Geraldine Viswanathan (Blockers) en Karan Soni (Deadpool 2). Radcliffe speelt Craig, een engel met een laag niveau die verantwoordelijk is voor de behandeling van alle gebeden van de mensheid. Buscemi zal Craig’s baas God spelen, die er behoorlijk genoeg van heeft en klaar is om verder te gaan met zijn volgende project. Om de vernietiging van de aarde te voorkomen, moeten Craig en zijn collega Eliza (Viswanathan) een ogenschijnlijk niet te beantwoorden gebed beantwoorden: twee mensen verliefd laten worden.

Miracle Workers is geadapteerd door Simon Rich, die samen met Rich, Radcliffe en Buscemi de FX-serie Man Seeking Woman maakte. Broadway Video produceert de serie in samenwerking met Turner’s Studio T.