Trailer voor komedieserie Miracle Workers

De aarde bevindt zich in een neerwaartse spiraal, de gebeden van mensen blijven onbeantwoord en gedesillusioneerde engelen zoeken hun doel in de eerste trailer voor de nieuwe TBS komedieserie Miracle Workers. Je kunt de trailer hieronder bekijken!

Het eerste seizoen van de anthologie serie Miracle Workers is een komedie gebaseerd op Simon Rich’s boek ‘What in God’s Name’, met in de hoofdrol Daniel Radcliffe (Harry Potter), Steve Buscemi (The Death of Stalin), Geraldine Viswanathan (Blockers) en Karan Soni (Deadpool 2). Radcliffe speelt Craig, een engel met een laag niveau die verantwoordelijk is voor de behandeling van alle gebeden van de mensheid. Buscemi zal Craig’s baas God spelen, die er behoorlijk genoeg van heeft en klaar is om verder te gaan met zijn volgende project. Om de vernietiging van de aarde te voorkomen, moeten Craig en zijn collega Eliza (Viswanathan) een ogenschijnlijk niet te beantwoorden gebed beantwoorden: twee mensen verliefd laten worden.

Miracle Workers is geadapteerd door Simon Rich, die samen met Rich, Radcliffe en Buscemi de FX-serie Man Seeking Woman maakte. Broadway Video produceert de serie in samenwerking met Turner’s Studio T. Miracle Workers gaat 12 februari op TBS in première.