Trailer voor komedieserie Shrinking met Jason Segel en Harrison Ford

Apple TV+ heeft de eerste trailer vrijgegeven voor Shrinking, de aanstaande comedyserie met Jason Segel en Harrison Ford. De video geeft ons onze eerste blik op de hoofdcast, waaronder Segel en Ford. De serie is vanaf 27 januari met de eerste twee afleveringen te zien.

Shrinking wordt een komedie van 10 afleveringen, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Segel, Bill Lawrence en Brett Goldstein, met Bill Lawrence als showrunner.

Shrinking

De serie volgt een rouwende therapeut (gespeeld door Segel) die de regels begint te overtreden en zijn cliënten precies vertelt wat hij denkt. Zijn training en ethiek negerend, merkt hij dat hij enorme, tumultueuze veranderingen aanbrengt in het leven van mensen … inclusief dat van hemzelf.

In de serie zijn er rollen voor Jason SegelHarrison Ford, Christa Miller, Jessica Williams, Michael Urie, Luke Tennie en Lukita Maxwell.

Shrinking wordt ook uitvoerend geproduceerd door Jeff Ingold en Liza Katzer. Het zal worden geproduceerd door Warner Bros. Television en Lawrence’s studio-gebaseerde Doozer Productions als onderdeel van Lawrence’s algemene deal met Warner Bros. TV.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter